Madsen og Reimer Bo: - Vi er med Halsboes entré vidne til en ny kramme-tur mellem S og kulturlivet

TS-MODEL_13899__1_
Nyt afsnit af 'Madsen og Reimer Bo' er på gaden.
I et nyt afsnit af A4's politiske podcast taler Madsen og Reimer Bo om Mette Frederiksens store reformplaner, Ane Halsboe-Jørgensens krammerunde med kulturlivet og rigsretssagen mod Inger Støjberg.

'Madsen & Reimer Bo' kan høres på Itunes eller Spotify

Kan Mette Frederiksen levere på de kæmpe forventninger til reformer, hun har stillet op? Det bliver ifølge A4's chefredaktør Kristian Madsen det afgørende spørgsmål for efterårets politiske forhandlinger.

Efter "Danmarks kedeligste finanslov" bygges der op. Ingen må putte sig. Vi skal have flere ud på arbejdsmarkedet, det er et af temaerne i det nyeste afsnit af "Madsen & Reimer Bo" - A4's podcast om dansk politik.

- Mette Frederiksen har slået så stort et brød op med reformerne, så hun skylder snart nogle svar. Hun er virkelig nødt til at levere på det her, siger Kristian Madsen, der forudser, at regeringen lancerer et udspil før Socialdemokratiets kongres 18. september:

- Jeg tror, at Socialdemokratiet lægger op til en stor reformpakke hen over midten.

Regeringen er også presset af den nye reformalliance mellem Konservative og Det Radikale Venstre.

- Det, det handler om for de radikale, er at gøre sig relevante. 'Hey, husk at du ikke kan undvære os, Mette Frederiksen.

Madsen og Reimer Bo ser også på den nye kultur- og kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen, der er fotograferet som vølve af Jim Lyngvild. Den kontroversielle fotograf deler vandene - også Madsen og Reimer Bo.

Nu er hun udsendt af Mette Frederiksen på en stor krammeturné i kulturlivet. Nu skal der fordragelighed og ro på kulturpolitikken.

- Joy Mogensen kom altid i slagsmål med folk og var tit selv ude om det. Halsboe hylder paraolympiske atleter, er på det kongelige teater, elsker DR og folkekirken. Hun signalerer at ville være venner med alle, siger Kristian Madsen.

Endelig ser de på rigsretssagen mod Inger Støjberg, som netop er startet. Og hun laver sin helt egen TV-station på sin betalingshjemmeside med dagbog om retssagen hver dag. Støjberg har en jysk hær af følgere med sig.

'Madsen & Reimer Bo' kan høres på Itunes eller Spotify.

GDPR