Susanne Eilersen får vigtig post:
Tidligere folketingsmedlem er ny landskasserer i Dansk Folkeparti

20211116-225129-L-1920x1280we
Susanne Eilersen skal sammen med Chris Bjerknæs og Simon Vanggaard lede administrationen af Dansk Folkepartis landsforening. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Det tidligere folketingsmedlem Susanne Eilersen skal fremover indgå i Dansk Folkepartis partisekretariat som landskasserer.

I 25 år har Susanne Eilersen været en del af Dansk Folkeparti i et utal af forskellige roller: folketingsmedlem, regionsrådsmedlem, bestyrelsesmedlem i partiet og mange flere.

Og nu kan hun skrive endnu en titel på CV'et. Hun er nemlig blevet valgt som ny landskasserer i Dansk Folkeparti, fortæller hun på LinkedIn.  

I partisekretariatet skal hun samarbejde med den tidligere formand for Dansk Folkepartis ungdomsparti Chris Bjerknæs og Simon Vanggaard, der er byrådsmedlem i Ikast-Brande Kommune. 

"Udover at skulle styre økonomien, skal jeg også stadig være med til at servicere vores lokale tillidsfolk rundt om i det ganske land, og sammen skal vi tre udvikle partiets landsorganisation," skriver Susanne Eilersen om det nye job.

Hun fortsætter dog som viceborgmester i Fredericia Kommune ved siden af det nye arbejde, oplyser hun.

GDPR