Overblik: Se, hvor meget partierne vil investere i erhvervsskolerne

BeFunky-collage__10_
Partierne har forskellige bud på, hvor meget der skal investeres i erhvervsskolerne. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix &Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix &Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix & Claus Bech/Ritzau Scanpix & Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix & Emil Helms/Ritzau Scanpix & Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
De fleste partier vil løfte erhvervsskolerne, men der er stor forskel på, hvor meget de hver især lægger op til at investere i dem.

Den grønne omstilling har sat sit aftryk på valgkampen, men partierne kritiseres for ikke at have nok fokus på erhvervsskolerne, som netop er dem, der skal levere arbejdskraften til den grønne omstilling. 

Flere partier har dog konkrete bud på investeringer til erhvervskolerne. Venstre foreslår eksempelvis at investere 400 millioner kroner årligt i erhvervsuddannelserne (EUD).

LÆS HELE ARTIKLEN: Overblik: Her partiernes visioner for og investeringer i EUD

“Vi skal lave en bred politisk aftale om, hvordan vi får flere unge til at tage en EUD og færre til at tage en almen gymnasial uddannelse,” siger medlem af Børne- og Undervisningsudvalget for Venstre Anni Matthiesen til A4 Uddannelse

Få det fulde overblik over, hvor meget de forskellige partier vil investere i erhvervsuddannelserne, på A4 Uddannelse