Restauratører i Nordjylland:
- Vi er gæve nordjyder, vi er vant til at kæmpe

restaut__rer
Lars Mouritzen (til venstre) er både restauratør og formand for restauranternes brancheorganisation Horesta i Nordjylland. Lars Stæhr (til højre) har drevet sin café siden 2006. De er begge ramt af nedlukningen i Nordjylland. Foto: Privat
TEMA: Corona i Danmark
6. nov. 2020 14.35
I fire uger skal de nordjyske caféer og restauranter holde lukket. Det er alvorligt, og rigtig svært at holde humøret højt, når man ikke ved, om man har sin virksomhed i fremtiden. A4 Arbejdsliv har talt med to caféejere, der forventer hurtig og stor hjælp fra staten.

Fredag håber Lars Stæhr, der kommer rigtig mange gæster i hans cafe.

Det gør han selvfølgelig altid, men denne fredag har et stort antal gæster på Café Stæhr ekstra stor betydning. I går fik han nemlig besked om, at hans cafe, der ligger i Frederikshavn, skal lukke ned i fire uger for at forhindre smitte med den muterede coronavirus fra mink.

LÆS OGSÅ: Nordjyske firmaer hiver få ansatte over kommunegrænser: 'Vi bider tænderne sammen'

- Jeg håber, der kommer en masse lokale gæster i dag, så vi ikke skal smide alt for mange madvarer ud. Jeg har netop måttet aflyse en begravelse i morgen og er blevet nødt til at finde en anden løsning med, at vi leverer mad ud af huset i stedet for.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo
Få gratis adgang
Allerede abonnent?

Glemt kodeord