Socialrådgiver om OK21:
Vores løn skal afspejle det store ansvar, vi løfter

unnamed
Tania Larsen Kvist fra Job- og aktivhuset i Aalborg Kommune, hvor hun også er fællestillidsrepræsentant. Foto: Privat foto.
TEMA: OK21
11. feb. 2021 06.45
Socialrådgiverne har sørget for, at landets mest udsatte borgere ikke er blevet glemt under coronakrisen. Indsatsen bør anerkendes ved OK21, mener socialrådgiver Tania Larsen Kvist fra Job- og aktivhuset i Aalborg Kommune, hvor hun også er fællestillidsrepræsentant.

– Vores løn- og arbejdsvilkår skal afspejle det store ansvar, vi løfter som socialrådgivere, siger socialrådgiver Tania Larsen Kvist fra Job- og aktivhuset i Aalborg Kommune, hvor hun også er fællestillidsrepræsentant. 

Under coronakrisen er specielt sundhedspersonalet, lærere og pædagoger blevet rost og anerkendt for deres store indsats, men Tania Larsen Kvist føler, at socialrådgiverne er blevet glemt en smule. 

– Jeg er enig i, at de faggrupper skal modtage en kæmpe ros. De har ydet en stor indsats. Men vores indsats som socialrådgivere drukner måske en smule i debatten. Det synes jeg er ærgerligt. Hvis ikke vi udførte vores arbejde, så ville det rive tæppet væk under mange af vores mest udsatte borgere, påpeger hun. 

LÆS OGSÅ: Pædagog om OK21: Jeg oplever uligheden hver eneste dag

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo
Læs med gratis i 4 uger. Intet kreditort - ingen binding. Ja tak
Allerede abonnent?

Glemt kodeord