Fem jobskift fra sidste uge

Udklip1.jpg
Arbejdsmiljø København styrker organisationen med to nye medarbejdere. Foto: Arbejdsmiljø København
Teknisk Landsforbunds forbundsformand er blevet genvalgt, FGU Vestegnen har fået ny pædagogisk leder, erhvervsakademi-lektor har fået særpris, Danske Sosu-skoler har styrket sekretariat, Arbejdsmiljø København styrker organisationen med to nye medarbejdere.

Ny pædagogisk leder til FGU Vestegnen

Heidi Rasmussen forlader sin stilling som udannelsesleder på Zealand Business College for at blive ny pædagogisk leder på FGU Vestegnen. Hun har tidligere har haft roller på Sosu Sjælland, blandt andet som viceuddannelsesleder.

Læs hele navnenyheden

Nye ansigter i Arbejdsmiljø København

Arbejdsmiljø København styrker sit team med to nye ansatte, Lea Ekelund og Sidsel Rasander. Ekelund skifter fra Tårnby Kommune til at arbejde med organisatorisk rådgivning, mens Rasander fra Center for Demens vil fokusere på tidlig indsats.

Læs hele navnenyheden

Lektor András Ács Pedersen modtager særpris

András Ács Pedersen fra erhvervsakademi Zealand hædres med en særpris fra forlaget Samfundslitteratur til Bogforum i København for sit lærebogsforslag om bæredygtighedsaspekter ved IT og digitalisering - et værk som belønnes med 10.000 kroner.

Læs hele navnenyheden

Teknisk Landsforbunds forbundsformand genvalgt

Jannik Frank Petersen er genvalgt som forbundsformand for Teknisk Landsforbund uden modkandidater for sin anden periode. Hans fokusområder har blandt andet været arbejdsmiljø, uddannelse og indførelse af en fire dages arbejdsuge. Kongressen har også introduceret kønsneutrale titler i sin love, men Petersen vælger at fortsætte med titlen formand.

Læs hele navnenyheden

Maya Ryevad Lauritsen til Danske Sosu-skoler

Danske Sosu-skolers sekretariat styrkes med Maya Ryevad Lauritsen, der vender tilbage Danske Sosu-skoler for at bidrage til den politiske interessevaretagelse og tilgangen til sosu-uddannelsene.

"På mange måder kombinerer stillingen i Danske Sosu-skoler alt det, jeg har beskæftiget mig med indtil nu - og det er meget privilegeret at få lov til at arbejde for så vigtig en sag - en afgørende del af 'rygraden' i det danske velfærdssamfund. Jeg er også sosu-fan," siger hun. 

Læs hele navnenyheden