Jannik Frank Petersen genvalgt som formand for Teknisk Landsforbund

Jannik_Frank_Petersen
Forbundsformand Jannik Frank Petersen blev genvalgt. Foto: TL
7. nov. 2023 12.12
TL's forbundsformand er genvalgt til sin anden periode uden modkandidater.

Tre år efter, Jannik Frank Petersen indtog formandsposten i etkampvalg, mødte fynboen igen de delegerede på Teknisk Landsforbunds kongres i weekenden.

Denne gang var der ingen modkandidater, og forbundsformanden blev genvalgt til sin anden kongresperiode. 

”Jeg glæder mig til, at vi sammen fortsætter arbejdet med at forløse vores medlemmers potentiale og drømme. Og være den trygge ledsager i arbejdslivet. Der er vigtige kampe at kæmpes for at gøre vores drømme til virkelighed, og jeg vil gøre mit til at vores politiske målsætninger nu får liv i den kommende kongresperiode,” lød det i hans tale ifølge en pressemeddelelse. 

Den 50-årige forbundsformand, der i sin første periode særligt har markeret sig på spørgsmål om arbejdsmiljø, uddannelse og fire-dages-arbejdsuge, er oprindeligt uddannet elektroniktekniker og har tidligere været formand for TL Fyn.

Kongressen vedtog også en række politiske målsætninger, der kan nærstuderes på TL's hjemmeside, samt ændrede titlerne som 'formand' og 'næstformand' til 'forperson' i forbundets love. 

Der er dog fortsat frihed til at vælge titlerne 'formand' og 'forkvinde', og Jannik Frank Petersen vil således lade sig titulere 'formand' også efter lovændringen.