Uffe Tang skal rådgive kirkeminister:
Tidligere vært på TV 2 bliver særlig rådgiver

20191118-160148-3-1920x1279we
Uffe Tang har været politisk journalist i mange år. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Uffe Tang kommer senest fra en stilling som rådgiver for Ulveman & Børsting.

Det er en garvet politisk journalist, der fremover skal rådgive ministeren for kirke, landdistrikter og nordisk samarbejde.

Uffe Tang, der blandt mange ting har været politisk redaktør på DR Nyheder og vært på TV 2 News, skal nemlig nu være særlig rådgiver for kirkeminister, minister for landdistrikter og minister for nordisk samarbejde Louise Schack Elholm (V).

Det skriver ministeriet i en pressemeddelelse.

Uffe Tang er uddannet journalist og kommer fra en stilling som seniorrådgiver hos kommunikationsfirmaet Ulveman & Børsting.

Om ansættelsen siger kirkeministeren:

”Uffe Tang har en omfattende viden om det danske medielandskab, og han kender dansk politik gennem sit mangeårige virke som journalist på Christiansborg og som redaktionschef på de store medier. Samtidig kender han både til udfordringen med landdistrikter, da han selv stammer fra Vestjylland, ligesom han også kender en del til det nordiske gennem sine personlige relationer. Jeg vurderer, at han vil være en stærk støtte i mit arbejde, og jeg er sikker på at hans øje for strategi og timing vil være en god hjælp”.

Uffe Tang er netop tiltrådt stillingen som særlig rådgiver.

GDPR