Ny sparerunde i Sjællandske Medier: 19 job forsvinder

20220203-104352-L-1920x1280we
Der var oprindeligt lagt op til, at omkring 24 redaktionelle stillinger på Sjællandske Medier skulle opsiges. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Annoncekronerne bliver færre og færre. Det koster nu Sjællandske Medier endnu flere medarbejdere i mediets tredje sparerunde.

Dårlige tider i annoncemarkedet medfører et farvel til endnu 19 medarbejdere på Sjællandske Medier. Ni af afskedigelserne er fundet gennem frivillige fratrædelser. Det skriver fagbladet Journalisten

Tillidsrepræsentant Kasper Ellesøe har ikke ønsket at kommentere denne runde afskedigelser, der er nummer tre på blot et år.

Ved sparerundens annoncering i september udtalte chefredaktør Louise Petterson til Journalisten, at besparelserne skyldes dårlige tider i annoncemarkedet. 

"Det at tilpasse sin medievirksomhed er new normal. Som virkeligheden er nu, er det svært at udstede løfter om, at det her er den sidste runde," sagde hun dengang. 

Foruden de 19 opsagte medarbejdere er der syv stillinger på Sjællandske Medier, som er enten ledige eller vikardækkede. Disse bliver ifølge Journalistens oplysninger ikke genbesat.