Arbejdsmarkedsordfører Victoria Velasquez sygemeldt:
"Det er fandens svært"

20230112-160550-L-1920x1280we
Victoria Velasquez (EL) er sygemeldt på ubestemt tid. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Enhedslistens Victoria Velasquez er sygemeldt på grund af en hjernerystelse. Hun afløses i Folketinget af et byrådsmedlem fra Odense Kommune.

Enhedslistens arbejdsmarkedsordfører Victoria Velasquez har valgt at sygemelde sig på grund af eftervirkningerne efter en hjernerystelse. 

Det skriver den 31-årige folketingspolitiker på Facebook.

”Som nogle af jer ved, så har jeg desværre fået en hjernerystelse. Den vil ikke rigtig give slip, og jeg er stadig mærket af eftervirkningerne.”

”Derfor har jeg talt med min læge. Beskeden er klar. Jeg skal sygemelde mig. Det har jeg valgt at følge, selvom det er fandens svært. For både gejsten og kampglæden fejler ikke noget,” skriver Victoria Velasquez.

Hun skriver ikke, hvor længe hun forventer at være sygemeldt, men mens hun er væk, kommer Reza Javid ind som suppleant. Han sidder i dag i Odense Byråd.

I facebookopslaget skriver Victoria Velasquez også, at hun har væsentligt bedre vilkår som sygemeldt end så mange andre borgere.

”De fleste oplever gennem livet at blive ramt af sygdom i kortere eller længere tid. Men både på mit tidligere arbejde og i mit nuværende har jeg som syg ikke skullet piskes rundt for at få testet arbejdsevne, og jeg har haft ro om min indtægt. Sådan er det ikke for alle - men sådan burde det være,” skriver hun.

Victoria Velasquez har siddet i Folketinget siden 2019, og hun har været Enhedslistens arbejdsmarkedsordfører siden 2022.

Hej med jer ❤️ Som nogle af jer ved, så har jeg desværre fået en hjernerystelse. Den vil ikke rigtig give slip, og jeg...

Posted by Victoria Velásquez on Thursday, March 23, 2023
GDPR