Virksomheder dumper i stressforebyggelse

20210114-143447-L-1920x1277we
Sundhedspersonale er mest optaget af stressforebyggelse, fremgår det af ny rapport. Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
25. maj 2021 17.02
Virksomheder lever ikke op til deres ansattes forventninger i forhold til forebyggelse af stress på arbejdspladsen, viser ny rapport.

Telefonen kimer, kollegaerne taler højere end normalt og det føles som om, at kroppen er sat i alarmberedskab. 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag.

Alligevel oplever danske lønmodtagere, at deres arbejdspladser har fokus på stressforebyggelse. Selvom det er det vigtigste for danske lønmodtagernes trivsel, hvis man spørger dem selv. 

Det fremgår af en ny rapport fra Konsulenthuset Ballisager, hvor lønmodtagere blandt andet er blevet spurgt om, hvor vigtigt det er, at deres arbejdsgiver er med til at forebygge stress, samt om de oplever, at de reelt gør det.

I rapporten svarer lønmodtageren gennemsnitligt, at det er meget vigtigt, at ens arbejdsgiver er med til at forebygge stress. Kæden hopper dog af, når selvsamme lønmodtagere oplever, at deres arbejdsgiver kun middelmådigt har fokus på stressforebyggelse.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo
Læs med gratis i 4 uger. Intet kreditort - ingen binding. Ja tak
Allerede abonnent?

Glemt kodeord