Sebastian Risbøl bliver A4 Mediers politiske redaktør

a4_logo
14. jul. 2022 09.38
I efteråret intensiverer A4 Medier sin dækning af Christiansborg frem mod den kommende valgkamp. 30-årige Sebastian Risbøl Jacobsen skal stå i spidsen for den nye politiske redaktion.

30-årige Sebastian Risbøl Jacobsen skal stå i spidsen for den politiske redaktion, når A4 Medier til efteråret omlægger og markant øger sin dækning af Christiansborg.

Samtidigt bliver Risbøl en del af redaktionsledelsen som souschef for nyhedschef Naja Dandanell.

Sebastian Risbøl Jacobsen kommer fra en stilling som skrivende redaktør på Skolemonitor i JP/Politikens Monitormedier, hvor han har været journalist siden 2019.

“Sebastian har præcis den kombination af politisk indsigt, journalistisk idekraft og forståelse for nichemediernes forretningsvilkår, som vi har drømt om at kunne tiltrække”, siger chefredaktør og adm. direktør for A4 Medier, Kristian Madsen. 

”Dansk politik og særligt arbejdsmarkedsområdet har altid stået mit hjerte nært, og de seneste år har jeg samtidig været optaget af, hvordan vi udvikler og forfiner den kritiske nichejournalistik. Stillingen her forener alle disse ting,” siger Sebastian Risbøl Jacobsen.

LÆS OGSÅ: Nyt medie på vej: A4 Ligestilling

I efteråret øger A4 Medier sin dækning af Christiansborg op til den kommende valgkamp. 

Detaljerne i de nye planer for den politiske dækning bliver først offentliggjort efter sommerferien. 

“Vi har store ambitioner, og det kommer vores satsning til at afspejle”, siger Kristian Madsen og fortsætter:

“Vi ønsker at skabe en ny politisk dækning på et publicistisk fundament, der stiller lønmodtagernes spørgsmål til magthaverne.”

Sebastian Risbøl Jacobsen glæder sig til at komme i gang med arbejdet.

”A4 Medier har et kæmpe potentiale, og jeg glæder mig helt vildt til både at bygge en ny politisk redaktion op fra bunden og samtidig være med til at skærpe mediets profil sammen med alle dets dygtige og vidende journalister,” siger han.