Foto: Sissel Moos

Hvad skal vi med skolen?

8. nov 2019
6. november mødtes over 150 mennesker fra folkeskolen, folkekirken og som forældre til skolebørn i Nyborg for at tale om, hvad formålet med skolen er. Arrangementet er en del af initiativet "Hvad skal vi med skolen", som er en bevægelse, der arbejder på at engagere forældre, lærere og folk, der arbejder med skolen, i at diskutere, hvordan vi skal drive skole i Danmark. Hør hele konferencen her.

Til arrangementet mødtes Anders Bondo Christensen, Peter Skov-Jacobsen og Cecilie Harrits, der alle repræsenterer initiativtagerne Danmarks Lærerforening, Folkekirkens Skoletjeneste og Skole og Forældre, for at debattere skolens formål. Undervejs i debatten bliver de medvirkende udfordret af spørgsmål og udsagn fra kendte debattører. Debatten blev optaget og kan nu høres som podcast lige her. Vært på programmet er Bjørn Hansen, direktør i den socialøkonomiske virksomhed DeltagerDanmark. 

Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...