Anne Sophie Madsen bliver direktør for Fonden for Håndværkskollegier

Anne_Sophie_Madsen_41
Anne Sophie Madsen skal stå i spidsen for Fonden for Håndværkskollegier. Foto: EVA
26. maj 2023 06.00
Områdechef for ungdomsuddannelse ved Danmarks Evalueringsinstitut gennem otte år starter som kollegiedirektør.

Anne Sophie Madsen har været ansat hos Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) i otte år - først som chefkonsulent og senere som områdechef med ansvar for ungdomsuddannelsesområdet.

Men fra 7. august starter hun i en nyoprettet stilling som kollegiedirektør for Fonden for Håndværkskollegier med ansvar for idriftsættelse og udvikling af tre nye håndværkskollegier. Det skriver hun på LinkedIn.  

Ifølge Anne Sophie Madsen er håndværkskollegierne på mange måder et banebrydende tilbud til unge lærlinge, med tårnhøje ambitioner.

Artiklen fortsætter under opslaget

 

Håndværkskollegierne er under opførelse i Horsens, Herning og Roskilde. Ifølge planen er der under et år til, at de første beboere flytter ind på kollegiet i Horsens, fremgår det på Fonden for Håndværkskollegiers hjemmeside

Fonden skriver endvidere, at første spadestik for nylig blev taget til Håndværkskollegiet i Herning, der forventes indflytningsklar til foråret 2025. Desuden er der udskrevet arkitektkonkurrence for det tredje kollegie, Håndværkskollegiet på Musicon, og det vindende forslag forventes offentliggjort til august.