A4 Medier og Structured lancerer ny masterclass om moderne medlemsrelationer

Mikkel+og+Helge+til+web
A4 Medier afholder i samarbejde med Structured en masterclass i moderne medlemsrelationer. Foto: Structured
Relationerne til medlemmer og potentielle medlemmer er afgørende for rekruttering og fastholdelse.

Medlemmerne er livsnerven i alle organisationer. Det er gennem medlemmerne, at organisationer sikrer legitimitet og økonomisk bæredygtighed.

Store og vigtige organisationer tager ansvar for at løse afgørende samfundsudfordringer, men oplever at deres politiske gennemslagskraft og legitimitet svækkes som konsekvens af faldende medlemstal.

Derfor afholder A4 Medier og Structured en masterclass i moderne medlemsrelationer. Masterclassen vil udforske, hvordan man skaber engagement, rekrutterer unge og fastholder medlemmer i en omskiftelig tid. 

Hvad er den stærke kernefortælling, hvordan skal den formidles, og hvordan kan man forbedre medlemsrejsen? Der er mange spørgsmål, og masterclassens formål er at dykke ned i hele paletten af relationer til medlemmerne, så vi kan skabe moderne medlemsrelationer sammen.

Forløbet engagerer spændende gæster som Lars Midtiby, administrerende direktør for Danmarks Naturfredningsforening, Anna Elisabeth Lotz, chef for medlemmer og administration hos Velliv Foreningen, og Amanda Irina Larsen, formand for Dansk Metal Ungdom. Nye gæsteundervisere offentliggøres løbende på programsiden.

Læs mere om masterclassen og dine muligheder for tilmelding her.

GDPR