Tilmeld dig nu: A4 Medier inviterer til konference om den danske model

Grafik_til_Konference_Status_pa___den_danske_model2__1_
Bogaktuelle Ove Kaj Pedersen, Claus Jensen, Mona Striib, Laurits Rønn og flere endnu er på programmet, når A4 Medier inviterer til konference, hvor vi gør status på den danske model. Der er ingen deltagergebyr, men begrænsede pladser.

Er du interesseret i at få et dybdegående indblik i den aktuelle status på den danske model?

A4 Medier byder alle vores læsere velkommen til en faglig skarp konference med inspirerende diskussioner 19. marts fra klokken 13.00 til 16.30. Der er ingen deltagergebyr.

Konferencen præsenterer et omfattende program, som starter ud med en velkomsttale af Henning Overgaard, forbundsformand for 3F.

Claus Jensen, formand for Dansk Metal og placeret øverst på vores liste over magthierarkiet i den danske model, åbner ballet med en tale.

Ove K. Pedersen holder et oplæg om udviklingen af den danske model med udgangspunkt i sin bog 'Myten om den danske model'.

Mona Striib, formand for FOA, og Steffen Jensen, næstformand for Løn- og Personaleudvalget i KL, vil fortælle om forholdene for den danske model på det offentlige arbejdsmarked.

Til sidst kulminerer konferencen i en paneldebat, hvor eksperter, politikere og repræsentanter fra både arbejdstager- og arbejdsgiversiden diskuterer den danske model. Paneldeltagerne er Mette Høgh, formand for HK Handel, Laurits Rønn, viceadministrerende direktør i Dansk Erhverv, og Elisa Rimpler, formand for BUPL. 

Tilmeld dig konferencen hurtigst muligt for at sikre din plads via NemTilmeld. Vær opmærksom på, at antallet af pladser er begrænset.

Arrangementet bliver afholdt i samarbejde med PensionDanmark.

GDPR