På dronningens opfordring: Anonym gav 130 buketter blomster til plejehjem

image003
Her er de et udpluk af de 130 buketter, der blev leveret til plejehjemmet. Foto: Privat
TEMA:Corona i Danmark
Charlotte Meyer Wind Mathiesen, der er plejecenterleder på Plejecenter Baunehøj, kunne i går bringe smilet frem hos beboerne. Plejehjemme fik 130 buketter blomster. Men de ved ikke, hvem de skal sige tak til, for giveren er anonym.

I går torsdag på dronning Margrethes 80-års fødselsdag fik beboerne på Plejecenter Baunehøj sig lidt af en overraskelse. Ikke mindre end 130 buketter blomster blev nemlig leveret til plejehjemmet.

Og det var ikke fra en giver, der ønskede opmærksomhed eller takkekort. For hvem, der har betalt for de mange blomster, er uvist:

LÆS OGSÅ: Dorte fik god idé af dronningen: Nu vækker hun glæde hos 800 borgere

- I anledning af Hendes Majestæt Dronningens 80 års fødselsdag har en anonym giver efterlevet ønsket fra Majestæten om ikke at give blomster til hende – men i stedet give blomster til andre.

- I denne corona-tid er der tænkt på dem, som sidder alene og har gjort det i lang tid, borgerne på plejecentrene, skriver plejecenterleder Charlotte Meyer Wind Mathiesen i en mail til A4 og har vedhæftet et foto af de flotte buketter.

LÆS OGSÅ: Ekspert om dronningen: Hendes popularitet er gådefuld

Plejehjemmet, der ligger i Lyngby-Taarbæk Kommune, har 108 boliger, så der har været nok blomster til alle, og det har vagt lykke:

- De 130 buketter er fordelt til glæde ude hos de enkelte borgere. Sikke en dejlig dag. Der sendes tak til den glade giver og et kæmpe tillykke til vores Majestæt Margrethe.