Heine Gregers Carlsen skal være ny daglig leder for LGBT+ Danmarks Aarhuskontor

LGBT+_Aarhus
Heine Gregers Carlsen (tv.) og Stine Haslund Jønsson (th.) er ansat som henholdsvis daglig leder og frivilligkoordinator i LGBT+ Danmarks nye Aarhus-kontor.
15. maj 2023 06.00
LGBT+ Danmark udvider med et Aarhuskontor, der skal rådgive fagpersoner samt understøtte de mange nye frivillige, der hver uge skaber events og sociale fællesskaber for LGBT+-personer, i Jylland.

Aarhus skal blive endnu mere tryg for LGBT+-personer. Det mener LGBT+ Danmark, som derfor åbner et kontor i Aarhus.

I den forbindelse har organisationen ansat Heine Gregers Carlsen som leder af foreningens viden- og outreachteam og daglig leder af Aarhuskontoret. 

”Vi oplever en stor efterspørgsel fra fagpersoner i Aarhus Kommune og flere steder i Jylland, der ønsker mere rådgivning og støtte i, hvordan de taler med børn og unge om køn og seksualitet. Derfor giver det rigtig god mening for os at komme tættere på,” siger han i en pressemeddelelse.

Heine Gregers Carlsen kommer fra en stilling som erhvervsplaymaker i Syddjurs Kommune. 

Det nye kontor vil have til huse hos foreningen Sabaah og skal rådgive fagpersoner samt understøtte de mange nye frivillige, der hver uge skaber events og sociale fællesskaber for LGBT+-personer i Jylland - herunder Homo med forsinkelse, Transgruppen og Aura.

Udover den daglige leder er Stine Haslund Jønsson også ansat som ny frivilligkoordinator.

LGBT+ Danmarks aktiviteter i Aarhus er finansieret med foreningens egne midler, men organisationen håber, at kommunen på længere sigt vil bidrage til driften.