Politiker arbejder på burgerbar:
Nu bliver stedet hængt ud på nettet

20170713-135910-5-1920x1281we
- Jeg har tidligere på forskellige platforme oplevet artikler, der handler om mig selv, og som handlede om, hvor ulækker jeg var. Det kan jeg godt bære. Men når man går efter mit levebrød, jeg er ansat og ikke ejer af stedet, så er man med til at smadre folk, siger Anahita Malakians til Berlingske. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix
3. okt. 2019 10.39
Anahita Malakians blev ikke valgt ind i Folketinget for Nye Borgerlige. Nu bliver hendes arbejdsplads beskrevet som "naziburger".

“Naziburger”. Det er ordet venstrefløjsmediet Konfront bruger til at beskrive burgerbaren The Barn. Det skriver Berlingske.

Tidligere folketingskandidat for Nye Borgerlige og nuværende medarbejder på burgerbaren, Anahita Malakians, bliver i Konfront også beskrevet som højreekstremist. Hun kalder artiklen for usmagelig.

- Jeg har tidligere på forskellige platforme oplevet artikler, der handler om mig selv, og som handlede om, hvor ulækker jeg var. Det kan jeg godt bære. Men når man går efter mit levebrød, jeg er ansat og ikke ejer af stedet, så er man med til at smadre folk, siger Anahita Malakians til Berlingske.

LÆS OGSÅ: V-politiker afslører: Jeg har haft over 100 sexpartnere

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo
Læs med gratis i 4 uger. Intet kreditort - ingen binding. Ja tak
Allerede abonnent?

Glemt kodeord