Sidste chance for at være med i netværk for psykisk arbejdsmiljø

Malene_Friis_Andersen_Orange_baggrund
Malene Friis Andersen, ph.d., autoriseret psykolog, forfatter og ekspert i ledelse, stress, trivsel, er netværksleder. Foto: Burü Jantzen
3. maj 2024 07.00
A4's netværk for psykisk arbejdsmiljø starter snart, og der er kun få pladser tilbage. På programmet er blandt andet Arbejdstilsynets direktør Sine Frederiksen og Lisbeth Walakira og Andrea Nielsen fra Digitalt ansvar.

A4 Mediers netværk for psykisk arbejdsmiljø starter inden længe, og det er derfor ved at være sidste chance, hvis du vil med på holdet. 

Netværket er for dig, der ønsker at blive klogere på de nyeste tendenser, forskning, problemstillinger og løsninger i forhold til at skabe et bedre psykisk arbejdsmiljø. 

Netværket ledes af Malene Friis Andersen, der er ph.d., autoriseret psykolog, forfatter og ekspert i ledelse, stress, trivsel, arbejdsfællesskaber og psykisk arbejdsmiljø.

Planen for de fire årlige netværksmøder ligger allerede klar, og medlemmerne kan blandt andet se frem til et besøg af Lisbeth Walakira og Andrea Nielsen fra Digitalt ansvar. Vi får også besøg af Anne-Marie Røge Krag, arbejdsmiljøchef hos Dansk Erhverv med et oplæg om hendes syn på nogle af de spørgsmål og dilemmaer, der opstår i feltet mellem ledelsesret, psykisk arbejdsmiljø og trivsel. Mens direktøren for Arbejdstilsynet, Sine Frederiksen, også vil give en status på Arbejdstilsynets arbejde med det psykiske arbejdsmiljø.

Læs hele programmet, hvilke andre interessante gæster, der er på programmet, og hvordan du får fingre i de sidste pladser lige her. 

Netværket har første møde den 27. maj.