Ung HK'er: Jeg drikker ikke bare kaffe

Jonas_Larsen_landsudvalgrepr__sentant_HK_Ungdom_Danmark_1920px_tre_to
Dette er et debatindlæg. Det er udtryk for skribentens holdning. Du er velkommen til at deltage i debatten - send dit indlæg til [email protected].

NÅR FOLK HØRER, jeg arbejder på kontor, så antager de bare, at jeg sidder og drikker kaffe hele dagen, men det er så langt fra sandt. Det kan godt være, jeg ikke producerer et fysisk produkt, det kan godt være, jeg tager mig af børn, syge og ældre, og det kan godt være, jeg ikke bygger ting, men jeg arbejder, og jeg arbejder hårdt. 

LÆS OGSÅ: Anja C. Jensen: Det er HK'erne, der har din (og min) ryg

Jeg bliver så vred hver gang jeg hører, at der bare kan spares på administration, som om administration er noget overflødigt. Til at starte med så kan god administration være med til at spare tid og ressourcer, og ydermere så er administration også de ting, der skal være i orden, lønudbetaling, vare-bestilling, skemaplanlægning mm.

Nej, jeg drikker ikke bare kaffe. Jeg drikker kaffe, mens jeg holder arbejdspladsen igang
Jonas Larsen, landsudvalgrepræsentant, HK Ungdom Danmark

De opgaver, som vi løser, bliver ikke løst automatisk. De bliver løst, fordi der er dygtige HK’ere, der dag ud og dag ind arbejder hårdt for at få det løst ... HK’ere som vi kollektivt skylder en kæmpe tak, fordi de arbejder hårdt for at nå deadlines, for at sørge for at maskineriet kører, som det skal, og for at du kan udføre dit arbejde. Vi HK’ere er dem, der sørger for, at arbejdspladsen kører som smurt, og det fortjener respekt. 

Så nej, jeg drikker ikke bare kaffe. Jeg drikker kaffe, mens jeg holder arbejdspladsen igang.

Deltag i debatten - send dit indlæg på maks. 600 ord til [email protected].
GDPR