3F-ansatte oplevede krænkende adfærd fra afgået ledelse:
Nu klager afdeling over påbud fra Arbejdstilsynet

20210702-093246-L-1920x1280we
Ansatte i 3F Aarhus Rymarken har i flere år fundet den nu afgået ledelses adfærd for nedværdigende og krænkende, viser påbud fra Arbejdstilsynet. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
21. sep. 2022 06.00
Ansattes oplevelser med krænkende adfærd fra den nu tidligere ledelse i 3F Aarhus Rymarken udløser et påbud fra Arbejdstilsynet. Den nye ledelse erkender, at arbejdsmiljøet er udfordret, men er uenig i tilsynets afgørelse og har derfor indsendt en klage.

I starten af august modtog den lokale fagforening 3F Aarhus Rymarken et påbud fra Arbejdstilsynet, fordi den nu tidligere ledelse ifølge afgørelsen udsatte medarbejderne for krænkende handlinger. 

Handlinger, som havde stået på i flere år, og som bestod af overfusninger og verbale overfald rettet mod forskellige ansatte i afdelingen.

Nu har den nye ledelse valgt at klage over påbuddet. Den er nemlig uenig i tilsynets vurdering af, at afdelingen ikke har sat gang i tilstrækkelige tiltag, der skal forbedre arbejdsmiljøet.

Faktisk mener den konstituerede afdelingsformand, Thomas Møller, at Arbejdstilsynet med påbuddet blander sig i ledelsens ledelsesret.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden, tendenser, analyser og indblik i sager om arbejdsmiljø på danske arbejdspladser

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Arbejdsmiljø
Allerede abonnent?

Glemt kodeord