Mød de fem nominerede arbejdsmiljørepræsentanter til prisen som Årets AMR

Prisfest
Årets AMR bliver kåret til A4 Mediers prisfest 17. november. (Arkivfoto) Foto: Eno Krogh/A4
Fem nominerede til prisen Årets AMR er fundet. Prisen gives af A4 Medier og HK Hovedstaden til en arbejdsmiljørepræsentant, der med engagement kæmper for et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

I november kårer A4 Medier for første gang Årets AMR til den store prisfest.

Arbejdsmiljørepræsentanter udfører en stor opgave på arbejdspladsen. De sætter sig ind i lovgivningen, anmelder skader, tager kampe på kollegernes vegne og arbejder sammen med ledelsen for at sikre et godt arbejdsmiljø.

Her kan du læse et uddrag af indstillingerne for de arbejdsmiljørepræsentanter, der blevet nomineret til prisen som Årets TR. 

Glen Ejby Jensen

Jan Nygaard A/S, Glostrup, Dansk Metal

AMR - Glen Ejby Jensen1  
Glen Ejby Jensen er blevet nomineret til prisen som Årets AMR, fordi han forstår vigtigheden i at tage arbejdsmiljøproblemerne i små bidder og skabe synlige, holdbare og ordentlige resultater.

Han tager sig ifølge indstillingen af både det fysiske såvel som det psykiske arbejdsmiljø og inddrager både ledelsen og kollegerne i arbejdsmiljøarbejdet.

Anette Irene Christensen 

Tårnby Kommune (rengøringen), FOA 

AMR -Anette Irene Christensen Rigtig Anette Irene Christensen er ifølge indstilllingen rigtig god til at finde løsninger, som måske ikke lige ligger lige for.

Og så har hun været med til at lave et netværk af arbejdsmiljørepræsentanter på tværs af kommunens faggrænser. Anette har også sat sig meget ind i hvordan man indberetter arbejdsskader, og er rigtig god til at hjælpe nye AMR'ere med det.

Karsten Madsen

Danish Agro, 3F – Fagligt Fælles Forbund

AMR - Karsten Madsen1Karsten Madsen er indstillet til prisen som Årets AMR primært på grund at sit nærvær og engagement. Han er kendt for sit kølige overblik og evne til følge sager til ende og opnå resultater til tiden.

Karsten Madsen er også den ydmyge type, der sætter kollegerne og arbejdsmiljøet i første række. Derfor vil kollegerne gerne sikre ham det skulderklap, som prisen som Årets AMR er.

Susanne Street 

Rødovre Hjemmesygepleje, Dansk Sygeplejeråd 

AMR - Susanne Street1

Susanne Street gør virkelig en forskel på arbejdspladsen. Hun bliver beskrevet som en detektiv, når der skal skabes arbejdsgange og sammenhæng i opgaverne i det daglige arbejde.

Susanne Street gør  ifølge indstillingen alt for at skabe et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø på  arbejdspladsen. Samtidig bliver Susanne Street også beskrevet som en person, der er god til at skabe et godt socialt arbejdsmiljø med fester, sange og kreativitet.

Stig Rud Sandholm Lauritsen

John Jensen Vvs, Blik og Rørarbejderforbundet 

AMR - Stig Rud Sandholm Lauritsen

Stig Rud Sandholm Lauritsen kommer ifølge indstillingen ud på alle byggepladser. Han har sat sig godt ind i sagerne og er ikke bleg for at tage store kampe, når det kommer til sikkerhed.

Stig Rud Sandholm Lauritsen bliver beskrevet som en engageret AMR, der også sikrer, at der bliver valgt lokale AMR'ere på byggepladserne.

GDPR