Indekstal: Arbejdspladser i Hvidovre har flest afgørelser fra Arbejdstilsynet

20200818-162952-6-1920x1279we
Genrefoto. Foto: Tobias Kobborg/Ritzau Scanpix
1. feb. 2021 16.49
Arbejdstilsynet har registreret flest arbejdsmiljøafgørelser i Hvidovre Kommune det senest opgjorte døgn. Registreringen tæller både afgørelser til private og kommunale arbejdspladser i kommunen. Det viser opdaterede tal fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Det senest opgjorte døgn har Arbejdstilsynet registreret flest afgørelser om brud på arbejdsmiljøloven i Hvidovre Kommune efterfulgt af Esbjerg Kommune, Gentofte Kommune og Furesø Kommune med lige mange afgørelser.

Det viser nye tal fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Afgørelserne er givet til både private og offentlige arbejdspladser i kommunerne.

Branchegruppen 'tømrer- og bygningssnedkervirksomhed' har med fire afgørelser fået flest afgørelser i hele landet det senest opgjorte døgn. Herefter kommer branchegrupperne 'vvs- og blikkenslagerforretninger' og 'opførelse af bygninger' begge med to afgørelser.

De fleste afgørelser om brud på arbejdsmiljøloven handler om problemer med 'fald til lavere niveau', 'nedfald og sammenstyrtning' og 'interne færdselsveje'.

Strakspåbud er den type af afgørelser, der er blevet registreret flest gange det senest opgjorde døgn. I alt drejer det sig om 28 strakspåbud.

Artiklens metode

Hver nat tjekker datavirksomheden Kaas & Mulvad oversigten over røde og gule smileys på Arbejdstilsynets hjemmeside og gemmer oplysningerne. Denne artikel består af data fra det seneste opgjorte døgn.  En organisation (med ét cvr-nummer) kan have flere arbejdssteder (hver med et p-nummer), og hvert p-nummer kan få flere besøg med flere tildelinger af smiley.

For hver smiley-tildeling oplyser Arbejdstilsynet et eller flere grundlag. Får en organisation en gul eller rød smiley, kan der være flere grundlag for at tildele en sådan smiley. I praksis kan man således både tælle virksomheder, arbejdssteder, smileys og grundlag for smileys.

I optællingen registrerer vi ethvert grundlag for gule og røde smileys for hver virksomhed og hvert arbejdssted. Enslydende grundlag for smileys tæller kun med en gang, når vi optæller det samlede antal af grundlag for gule og røde smileys. Har Arbejdstilsynet besøgt en virksomhed flere gange, tæller smileys fra hvert besøg med.

Virksomheden IC Robotic har monitoreret og bearbejdet dataen i denne artikel.