Efter kritik af dieselrapport:
Enhedslisten kræver svar fra ministeren

20170530-161103-L-1920x1277we
Christian Juhl (Ø) vil gerne vide, hvad beskæftigelsesministeren mener om 3F's betænkelighed over, at der i Cowis rapport ikke tages hensyn til de ansattes sundhed, men i for høj grad tages hensyn til virksomhedernes økonomi (Arkivfoto). Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
14. aug. 2020 11.10
Enhedslisten afkræver nu svar fra beskæftigelsesministeren, efter at 3F har kritiseret en forundersøgelse forud for forhandlinger om en ny national dieselgrænseværdi. Kritikken går på, at undersøgelsen udelukkende ser på konsekvenser for erhvervslivet frem for sundheds- og samfundsmæssige gevinster.

Enhedslistens arbejdsmiljøordfører, Christian Juhl, fremsætter nu en række udvalgsspørgsmål til beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S).

Det sker efter A4 Arbejdsmiljø torsdag skrev om fagforbundet 3F, der kritiserer, at Arbejdstilsynet ikke har prioriteret at få konsulentvirksomheden Cowi til at kvalificere de sundheds- og samfundsmæssige gevinster ved en lav grænseværdi for dieselpartikler i arbejdsmiljøet. En mulig ny grænseværdi er til efteråret genstand for forhandlinger mellem arbejdsmarkedets parter.  

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden, tendenser, analyser og indblik i sager om arbejdsmiljø på danske arbejdspladser

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Arbejdsmiljø
Allerede abonnent?

Glemt kodeord