Ny arbejdsmiljøchef til Finans Danmarks arbejdsgiverafdeling

20221205-112911-L-1920x1297we
Arkivbillede fra Finans Danmarks årsmøde i Skuespilhuset i december 2022. Foto: Liselotte Sabroe/ /Ritzau Scanpix
Rikke Bregendahl Ørum er ny arbejdsmiljøchef for Finans Danmarks arbejdsgiverforening - Finans Danmark/ Arbejdsgiver.

Da kalenderen skiftede til 1. marts, skiftede Rikke Bregendahl Ørum også stilling. Hun er nemlig ny arbejdsmiljøchef for Finans Danmarks arbejdsgiverforening - Finans Danmark/ Arbejdsgiver. Hun er uddannet jurist og kommer med mange års erfaring fra blandt andet pensionsbranchen  - senest som juridisk chef for udvikling og digitalisering hos PFA Pension. 

"At være med til at understøtte den finansielle branche i deres arbejde med at skabe og sikre et godt arbejdsmiljø på en inkluderende arbejdsplads er en vigtig opgave, som jeg er stolt af at få lov til at bidrage til. Det giver mening - og mening i arbejdet er som bekendt en central faktor i det psykosociale arbejdsmiljø," skriver Rikke Bregendahl Ørum på Linkedin og den nye stilling. 

Finans Danmark er interesse- og arbejdsgiverorganisation for banker, sparekasser, forsikringsselskaber, realkreditinstitutter, pensionsselskaber og andre virksomheder i den finansielle sektor. Arbejdsgiverforeningen under Finans Danmark er en helt ny udvidelse, der så dagens lys den 1. januar i år. 

GDPR