#Arbejdsmiljø:
Stress, nedslidning og Tarzan-typer: Otte vigtige arbejdsmiljø-udmeldinger under Folkemødet

BeFunky-collage__9_
Foto: Collage/Twitter
17. jun. 2019 12.47
De arbejdsmiljøprofessionelle havde travlt under Folkemødet, men de havde også tid til at være på sociale medier. Topfolk som Morten Skov Christiansen (FH), Eva Secher Mathiasen (Dansk Psykolog Forening), Lars Andersen (Lederne) og Marianne Vind (HK) kom alle med interessante betragtninger på Twitter.

Folkemødet 2019 er slut. Fire dage med spændende oplæg, paneldebatter og workshops er overstået, og professionelle aktører blandt politikere og organisationsfolk kan puste ud efter masser af fadøl og netværksmøder.

Arbejdsmiljøfolket var rigt repræsenteret, og der var spændende arrangementer fra morgen til aften. Blandt andet i teltet ude på molen i Allinge, hvor Arbejdsmiljøloungen boede.

Her var seksuel chikane, folkekirkens udfordringer og fremtidens arbejdsmiljø blandt andet på dagsordenen, og en veloplagt moderator, Trine Sick, sørgede for at give alle paneldeltagere taletid.

Men det var ikke bare i Arbejdsmiljøloungen, arbejdsmiljøet var til debat. Hos Kræftens Bekæmpelse var tv-vært Hans Pilgaard ordstyrer i en debat om, hvordan man håndterer det, når en kollega får kræft.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden, tendenser, analyser og indblik i sager om arbejdsmiljø på danske arbejdspladser

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Arbejdsmiljø
Allerede abonnent?

Glemt kodeord