Kommune vil mandsopdække borger for 100.000 kr.: Skal skærme ansatte for chikane og arbejdsskader

1600px_COLOURBOX52642966
- Han går over stregen i sine henvendelser, siger kommunaldirektør Mogens Pedersen om en borgers chikane af kommunale medarbejdere. Foto: Pressefoto/Varde Kommune
En borger er så grov i tonen over for medarbejdere i Varde Kommune, at det har kostet to anmeldelser om arbejdsskader. Kommunen vil nu give ham sin egen kontaktperson for at beskytte de øvrige medarbejdere.

I Varde Kommune skal en borger, den pensionerede advokat Ole Kristoffersen, sandsynligvis mandsopdækkes af en kontaktperson i kommunen, fordi han gentagne gange har chikaneret medarbejdere.

Det skriver JydskeVestkysten.

Ole Kristoffersen har i sin omgang med kommunens medarbejdere været så grov i sin tone og opførsel, at der er blevet indberettet to psykiske arbejdsskadeanmeldelser på grund af ham. 

Prisen for at hyre en kommunal kontaktperson lyder på omkring 100.00 kroner i kommunale udgifter. 

Intimiderende og nedladende

Grunden til, at Ole Kristoffersens navn er offentligt kendt, er, at han er nævnt i dagsordenen for det kommende møde i kommunens økonomiudvalg. 

Det er ret usædvanligt, at man nævner en borgers navn i en dagsorden, men det er helt bevidst, lyder det fra Mogens Pedersen, kommunaldirektør i Varde Kommune. 

- Det er, fordi han går over stregen i sine henvendelser, siger kommunaldirektøren til JydskeVestkysten.

Ole Kristoffersen har ifølge avisens oplysninger bedt om aktindsigt i en række sager ved Varde Kommunes forvaltninger. 

I den forbindelse har han angiveligt opført sig groft over for kommunale medarbejdere i form af nedladende kommentarer.  Derudover beskyldes han for at være intimiderende og for at spille medarbejderne ud mod hinanden.

Derfor vil Varde Kommune på det næste møde i økonomiudvalget beslutte, at der nu skal være en kontaktperson, der skal behandle Ole Kristoffersens anmodninger - simpelthen for at spare medarbejderne for den psykiske belastning.

Ingen kommentarer

Varde Kommune har forgæves forsøgt at invitere Ole Kristoffersen til møde for at tale om problemerne.

JydskeVestkysten har også forsøgt at få svar fra ham. Avisen ønsker at vide, hvordan han forholder sig til kritikken fra kommunen og det faktum, at han er offentligt nævnt i kommunens dagsordenen. Han taler dog ikke med pressen, oplyser han. 

GDPR