Formand for Arbejdsmiljørådet om prisvindere:
'Det er ganske enkelt imponerende'

Sk__rmbillede_2020-09-08_kl._10.15.45
Line Baun Danielsen præsenterede tirsdag formiddag årets vindere af Arbejdsmiljøprisen 2020 i en live-udsendelse på Arbejdsmiljørådets Facebook-side. Foto: Arbejdsmiljørådet/Facebook
8. sep. 2020 14.00
90 procents fald i arbejdsulykker over ti år, styrket arbejdsglæde og markant nedgang af arbejdsulykker blandt lærlinge. Årets vindere af Arbejdsmiljøprisen er fundet.

Tirsdag formiddag offentliggjorde Arbejdsmiljørådet vinderne af Arbejdsmiljøprisen 2020.

I alt fire priser blev uddelt i underkategorierne 'Arbejdsulykker', 'Muskel og Skeletbesvær', 'Psykisk Arbejdsmiljø' og 'Unge og nyansattes arbejdsmiljø'.

Priserne gik til henholdsvis Sanistål A/S, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune, Medicinske Sygdomme M14 på Sygehus Sønderjylland og Einar Kornerup A/S. 

Blandt årets vindere er to offentlige og to private virksomheder, der har opnået "bemærkelsesværdige forbedringer af arbejdsmiljøet gennem langvarige, vedholdende indsatser," lyder det fra Arbejdsmiljørådet.

- Vinderne af Arbejdsmiljøprisen 2020 arbejder alle ambitiøst og systematisk med deres arbejdsmiljø. De er innovative og finder løsninger, som netop fungerer på deres arbejdsplads og i forhold til deres kerneopgave. På vegne af Arbejdsmiljørådet vil jeg ønske alle vinderne et stort tillykke og udtrykke vores anerkendelse af deres arbejde og resultater, udtaler Cristina Lage, der er formand for Arbejdsmiljørådet, i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden, tendenser, analyser og indblik i sager om arbejdsmiljø på danske arbejdspladser

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Arbejdsmiljø
Allerede abonnent?

Glemt kodeord