Indekstal: Frederiksberg Kommune udfordret af vold og trusler på fagområde

20191115-172138-6-1920x1280we
Frederiksberg Rådhus. Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
30. aug. 2021 23.15
Arbejdstilsynet har registreret arbejdsmiljøafgørelser i kommunerne i Aarhus og Frederiksberg det senest opgjorte døgn. Registreringen tæller kommunale arbejdspladser. Det viser opdaterede tal fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Arbejdstilsynet har registreret afgørelser til kommunerne Aarhus og Frederiksberg det senest opgjorte døgn.

Konkret har Aarhus Kommune modtaget strakspåbud om eftersyn i branchen kombinerede serviceydelser.

Frederiksberg Kommune har fået strakspåbud vedrørende vold og traumatiske hændelser i branchen skolefritidsordninger og fritidshjem.

Det viser en opgørelse fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Opgørelsen tæller kun afgørelser givet til kommunale arbejdspladser i kommunerne.

I det senest opgjorte døgn har tilsynet registreret to strakspåbud til landets 98 kommuner for overtrædelse af arbejdsmiljøloven.

Note: Når en P-enhed (arbejdsplads) i en kommune modtager en ny afgørelse (påbud mm.) fra Arbejdstilsynet og har en eller flere afgørelser fra tidligere, bliver de tidligere afgørelser genregistreret med samme dato som den nye. Derfor kan en kommune godt stå registreret for flere afgørelser, selvom den eksempelvis kun har fået én sidst.

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra Arbejdstilsynets hjemmeside. Hvis du oplever fejl, eller andre uregelmæssigheder i artiklen, må du gerne kontakte redaktør Jonas Sivkær Pettersen på [email protected].