Indekstal: Skoler i tre forskellige kommuner har fået afgørelser fra tilsynet det seneste døgn

20200428-160056-A-1920x1279we
Genrefoto. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
13. jul. 2021 15.20
Arbejdstilsynet har registreret arbejdsmiljøafgørelser i kommunerne i Gladsaxe, Guldborgsund og Næstved det senest opgjorte døgn. Registreringen tæller kommunale arbejdspladser. Det viser opdaterede tal fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Arbejdstilsynet har registreret afgørelser til kommunerne Gladsaxe, Guldborgsund og Næstved det senest opgjorte døgn.

Konkret har Gladsaxe Kommune modtaget påbud indenfor fald, snublen i samme niveau i branchen ungdoms- og efterskoler.

Guldborgsund Kommune har fået påbud vedrørende øvrige kemi, støv og biologi og påbud om kemisk risikovurdering i branchen folkeskoler o.lign..

Derudover har Næstved Kommune modtaget 3 påbud om psykisk arbejdsmiljø, fald, snublen i samme niveau og kemisk risikovurdering i branchen folkeskoler o.lign..

Det viser en opgørelse fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Opgørelsen tæller kun afgørelser givet til kommunale arbejdspladser i kommunerne.

I det senest opgjorte døgn har tilsynet registreret seks påbud til landets 98 kommuner for overtrædelse af arbejdsmiljøloven.

Note: Når en P-enhed (arbejdsplads) i en kommune modtager en ny afgørelse (påbud mm.) fra Arbejdstilsynet og har en eller flere afgørelser fra tidligere, bliver de tidligere afgørelser genregistreret med samme dato som den nye. Derfor kan en kommune godt stå registreret for flere afgørelser, selvom den eksempelvis kun har fået én sidst.

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra Arbejdstilsynets hjemmeside. Hvis du oplever fejl, eller andre uregelmæssigheder i artiklen, må du gerne kontakte redaktør Jonas Sivkær Pettersen på [email protected].