Indekstal: Guldborgsund Kommune får påbud om vold og traumatiske hændelser

20211105-094315-L-1920x1280we
Arkivfoto. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
9. nov. 2021 13.25
Arbejdstilsynet har registreret arbejdsmiljøafgørelser i kommunerne i Guldborgsund det senest opgjorte døgn. Registreringen tæller kommunale arbejdspladser. Det viser opdaterede tal fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Arbejdstilsynet har registreret afgørelser til Guldborgsund Kommune det senest opgjorte døgn.

Konkret har Guldborgsund Kommune modtaget påbud om vold og traumatiske hændelser i branchen behandlingshjem for stofmisbrugere og alkoholskadede.

Det viser en opgørelse fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Opgørelsen tæller kun afgørelser givet til kommunale arbejdspladser i kommunerne.

I det senest opgjorte døgn har tilsynet registreret et påbud til landets 98 kommuner for overtrædelse af arbejdsmiljøloven.

Note: Når en P-enhed (arbejdsplads) i en kommune modtager en ny afgørelse (påbud mm.) fra Arbejdstilsynet og har en eller flere afgørelser fra tidligere, bliver de tidligere afgørelser genregistreret med samme dato som den nye. Derfor kan en kommune godt stå registreret for flere afgørelser, selvom den eksempelvis kun har fået én sidst.

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra Arbejdstilsynets hjemmeside. Hvis du oplever fejl, eller andre uregelmæssigheder i artiklen, må du gerne kontakte redaktør Jonas Sivkær Pettersen på [email protected].