Indekstal: Kommune overtræder regler om psykisk arbejdsmiljø

20211005-094951-L-1920x1280we
Guldborgsund Kommune har fået et påbud om dårligt arbejdsmiljø i branchen døgninstitutioner for personer med psykiske handicap. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
10. jan. 2022 16.40
Arbejdstilsynet har registreret arbejdsmiljøafgørelser i kommunerne i Guldborgsund og Rudersdal det senest opgjorte døgn. Registreringen tæller kommunale arbejdspladser. Det viser opdaterede tal fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Arbejdstilsynet har registreret afgørelser til kommunerne Guldborgsund og Rudersdal det senest opgjorte døgn.

Konkret har Guldborgsund Kommune modtaget påbud vedrørende psykisk arbejdsmiljø i branchen døgninstitutioner for personer med psykiske handicap.

Rudersdal Kommune har fået strakspåbud om øvrige ulykkesrisici i branchen aldersintegrerede institutioner.

Det viser en opgørelse fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Opgørelsen tæller kun afgørelser givet til kommunale arbejdspladser i kommunerne.

I det senest opgjorte døgn har tilsynet registreret et påbud og et strakspåbud til landets 98 kommuner for overtrædelse af arbejdsmiljøloven.

Note: Når en P-enhed (arbejdsplads) i en kommune modtager en ny afgørelse (påbud mm.) fra Arbejdstilsynet og har en eller flere afgørelser fra tidligere, bliver de tidligere afgørelser genregistreret med samme dato som den nye. Derfor kan en kommune godt stå registreret for flere afgørelser, selvom den eksempelvis kun har fået én sidst.

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra Arbejdstilsynets hjemmeside. Hvis du oplever fejl, eller andre uregelmæssigheder i artiklen, må du gerne kontakte redaktør Jonas Sivkær Pettersen på [email protected].