Indekstal: Helsingør og Næstved har problemer med arbejdsmiljøet i folkeskoler

20210712-100639-5-1920x1279we
Genrefoto. Foto: Signe Goldmann/Ritzau Scanpix
26. okt. 2021 10.54
Arbejdstilsynet har registreret arbejdsmiljøafgørelser i kommunerne i Helsingør og Næstved det senest opgjorte døgn. Registreringen tæller kommunale arbejdspladser. Det viser opdaterede tal fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Arbejdstilsynet har registreret afgørelser til kommunerne Helsingør og Næstved det senest opgjorte døgn.

Konkret har Helsingør Kommune modtaget påbud vedrørende fald, snublen i samme niveau i branchen folkeskoler o.lign..

Næstved Kommune har fået strakspåbud indenfor kræftfremkaldende belastninger og påbud vedrørende kemisk risikovurdering i branchen folkeskoler o.lign..

Det viser en opgørelse fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Opgørelsen tæller kun afgørelser givet til kommunale arbejdspladser i kommunerne.

I det senest opgjorte døgn har tilsynet registreret to påbud og et strakspåbud til landets 98 kommuner for overtrædelse af arbejdsmiljøloven.

Note: Når en P-enhed (arbejdsplads) i en kommune modtager en ny afgørelse (påbud mm.) fra Arbejdstilsynet og har en eller flere afgørelser fra tidligere, bliver de tidligere afgørelser genregistreret med samme dato som den nye. Derfor kan en kommune godt stå registreret for flere afgørelser, selvom den eksempelvis kun har fået én sidst.

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra Arbejdstilsynets hjemmeside. Hvis du oplever fejl, eller andre uregelmæssigheder i artiklen, må du gerne kontakte redaktør Jonas Sivkær Pettersen på [email protected].