Indekstal: Hvidovre Kommune får strakspåbud for at overtræde bygherreansvar

20211105-075901-L-1920x1280we
Genrefoto. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
24. jan. 2022 23.15
Arbejdstilsynet har registreret arbejdsmiljøafgørelser i kommunerne i Hvidovre, Aarhus og Køge det senest opgjorte døgn. Registreringen tæller kommunale arbejdspladser. Det viser opdaterede tal fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Arbejdstilsynet har registreret afgørelser til kommunerne Hvidovre, Aarhus og Køge det senest opgjorte døgn.

Hvidovre Kommune har fået strakspåbud vedrørende bygherrer og kompetence kompleks om bygherrer i branchen generelle offentlige tjenester.

Aarhus Kommune har fået afgørelse uden handlepligt vedrørende vold og traumatiske hændelser i branchen døgninstitutioner for personer med fysisk handicap.

Derudover har Køge Kommune modtaget påbud om arbejdspladsvurdering (apv) i branchen hjemmehjælp.

Det viser en opgørelse fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Opgørelsen tæller kun afgørelser givet til kommunale arbejdspladser i kommunerne.

I det senest opgjorte døgn har tilsynet registreret et påbud og et strakspåbud og en afgørelse uden handlepligt til landets 98 kommuner for overtrædelse af arbejdsmiljøloven.

Note: Når en P-enhed (arbejdsplads) i en kommune modtager en ny afgørelse (påbud mm.) fra Arbejdstilsynet og har en eller flere afgørelser fra tidligere, bliver de tidligere afgørelser genregistreret med samme dato som den nye. Derfor kan en kommune godt stå registreret for flere afgørelser, selvom den eksempelvis kun har fået én sidst.

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra Arbejdstilsynets hjemmeside. Hvis du oplever fejl, eller andre uregelmæssigheder i artiklen, må du gerne kontakte redaktør Jonas Sivkær Pettersen på [email protected].