Indekstal: København og Greve påbydes at sikre et godt arbejdsmiljø på plejehjem

20210709-115418-6-1920x1280we
Genrefoto. Foto: Signe Goldman/Ritzau Scanpix
23. nov. 2021 10.40
Arbejdstilsynet har registreret arbejdsmiljøafgørelser i kommunerne i København, Greve og Rebild det senest opgjorte døgn. Registreringen tæller kommunale arbejdspladser. Det viser opdaterede tal fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Arbejdstilsynet har registreret afgørelser til kommunerne København, Greve og Rebild det senest opgjorte døgn.

København Kommune har fået påbud om instruktion og strakspåbud om personforflytning i branchen plejehjem. Derudover har København Kommune fået strakspåbud i branchen plejehjem.

Greve Kommune har fået påbud indenfor fald, snublen i samme niveau i branchen plejehjem.

Derudover har Rebild Kommune modtaget påbud indenfor luftkvalitet i branchen folkeskoler o.lign.

Det viser en opgørelse fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Opgørelsen tæller kun afgørelser givet til kommunale arbejdspladser i kommunerne.

I det senest opgjorte døgn har tilsynet registreret fire påbud og to strakspåbud og et kompetence og -mangekompetencepåbud til landets 98 kommuner for overtrædelse af arbejdsmiljøloven.

Note: Når en P-enhed (arbejdsplads) i en kommune modtager en ny afgørelse (påbud mm.) fra Arbejdstilsynet og har en eller flere afgørelser fra tidligere, bliver de tidligere afgørelser genregistreret med samme dato som den nye. Derfor kan en kommune godt stå registreret for flere afgørelser, selvom den eksempelvis kun har fået én sidst.

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra Arbejdstilsynets hjemmeside. Hvis du oplever fejl, eller andre uregelmæssigheder i artiklen, må du gerne kontakte redaktør Jonas Sivkær Pettersen på [email protected].