Indekstal: Næstved Kommune har problemer med vold i folkeskole

20210712-100849-2-1920x1280we
Næstved Kommune har fået påbud om vold og traumatiske hændelser i en folkeskole. Foto: Signe Goldmann/Ritzau Scanpix
28. sep. 2021 13.30
Arbejdstilsynet har registreret arbejdsmiljøafgørelser i kommunerne i København og Næstved det senest opgjorte døgn. Registreringen tæller kommunale arbejdspladser. Det viser opdaterede tal fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Arbejdstilsynet har registreret afgørelser til kommunerne København og Næstved det senest opgjorte døgn.

Konkret har København Kommune modtaget afgørelse uden handlepligt om fald, snublen i samme niveau i branchen aldersintegrerede institutioner.

Næstved Kommune har fået påbud indenfor vold og traumatiske hændelser i branchen folkeskoler o.lign..

Det viser en opgørelse fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Opgørelsen tæller kun afgørelser givet til kommunale arbejdspladser i kommunerne.

I det senest opgjorte døgn har tilsynet registreret et påbud og en afgørelse uden handlepligt til landets 98 kommuner for overtrædelse af arbejdsmiljøloven.

Note: Når en P-enhed (arbejdsplads) i en kommune modtager en ny afgørelse (påbud mm.) fra Arbejdstilsynet og har en eller flere afgørelser fra tidligere, bliver de tidligere afgørelser genregistreret med samme dato som den nye. Derfor kan en kommune godt stå registreret for flere afgørelser, selvom den eksempelvis kun har fået én sidst.

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra Arbejdstilsynets hjemmeside. Hvis du oplever fejl, eller andre uregelmæssigheder i artiklen, må du gerne kontakte redaktør Jonas Sivkær Pettersen på [email protected].