Anne Sophie Flørnæss er ny administrende direktør i Dansk HR

AnneSophie
Anne Sophie Fløsnæss kommer fra en stilling som HR-direktør i Elcon. Foto: Pressefoto
Interesseorganisationens stifter, Kim Staack Nielsen, nedtrapper arbejdet og giver plads til 47-årige Anne Sophie Flørnæss i direktør-stolen.

47-årige Anne Sophie Flørnæss startede august måned med at sætte sig i stolen som ny administrende direktør hos interesseorganisationen Dansk HR. 

"Valget faldt på Anne Sophie, som vi mener har den helt rette profil til at udvikle og vækste Dansk HR. Vi har tillid til, at hun med sin kompetence, erfaring og ambitiøse drive kan sætte strategisk retning, udvikle og vækste organisationen," siger den afgående administrende direktør, Kim Staack Nielsen, i en pressemeddelelse.

Kim Staack Nielsen skal i stedet være bestyrelsesformand de næste to år, for at trappe ned og helt stoppe karrieren i 2025. 

Anne Sophie Flørnæss er uddannet cand.mag., har lederuddannelser fra blandt andet CBS og Insead og har mange års erhvervserfaring inden for HR, strategi, ledelse og kommunikation - senest som HR-direktør i Elcon.

"Dansk HR er en professionel aktør med dedikation for det gode arbejdsliv. Gennem videndeling, inspiration og support til HR-ansvarlige medvirker vi til at styrke medarbejdernes engagement og arbejdsglæde samt virksomhedernes innovation og produktivitet," siger Anne Sophie Flørnæss selv om jobskiftet på LinkedIn.

GDPR