JobLife udvider staben med tre nye medarbejdere

BeFunky-collage_Joblife_2
Susan Agerskov (tv.), Mia Debel (i midten) og Jane Nielsen (th.) er alle nye ansigter i rådgivningsvirksomheden JobLife.
Inden for de seneste uger har JobLife, der arbejder med at rådgive virksomheder omkring arbejdsmiljø, ansat tre nye medarbejdere.

JobLife har i øjeblikket travlt med at udforme ansættelseskontrakter. 

Rådgivningsvirksomheden har nemlig for nylig ansat tre nye medarbejdere.

Mia Debel får ansvaret for virksomhedens digitale marketing- og kommunikationsstrategi. Hun kommer fra en stilling som marketingchef og digital marketing manager hos Master Danmark. Hun er uddannet cand.it. i webkommunikation og BA i erhvervssprog og IT fra Syddansk Universitet, skriver JobLife på sin LinkedIn-side.
 
Susan Agerskov er desuden blevet ansat som arbejdsmiljøkoordinator inden for primært bygge-/anlægsområdet. Hun kommer fra en stilling som arbejdsmiljøkoordinator hos TML Safety Engineering A/S, skriver rådgivningsvirksomheden på LinkedIn.

Sidst men ikke mindst har virksomheden ansat Jane Nielsen som supporter i Dansk Kemidatabase, der er JobLifes kemistyringssystem. Hun kommer fra et job i Metalafdelingen hos Eurofins Miljø som teamkoordinator, flager virksomheden for i et LinkedIn-opslag.

GDPR