'Arbejdsmiljønørd' skifter fra Finansministeriet til IDA

trinemadsen
"Jeg glæder mig til at være en del af IDA’s indsats omkring et bæredygtigt arbejdsliv og bidrage til at styrke arbejdsglæde og trivsel for IDA’s mere end 140.000 medlemmer," fortæller Trine Madsen. Foto: Privatfoto
Ingeniørforeningen IDA har hentet Trine Madsen ind som ny arbejdslivskonsulent. Hun kommer fra en stilling som HR-konsulent i Finansministeriet. Selv betegner hun sig som en 'arbejdsmiljønørd' i ordets fineste betydning.

Fagforeningen IDA har fra 1. juni ansat Trine Madsen som ny arbejdslivskonsulent. Hun kommer fra en stilling som HR-ansat i Digitaliseringsstyrelsen og Koncern HR i Finansministeriet.

I IDA får Trine Madsen ansvar for at skabe et mere bæredygtigt arbejdsliv for fagforeningens medlemmer, der tæller ingeniører og andre akademikere og it-uddannede.

Hun glæder sig til sin nye opgave.

"Fra i dag (1. juni, red.) af kalder arbejdsmiljøet endnu engang på arbejdsmiljønørden, og jeg glæder mig til at være en del af IDA’s indsats omkring et bæredygtigt arbejdsliv og bidrage til at styrke arbejdsglæde og trivsel for IDA’s mere end 140.000 medlemmer," skriver hun i et opslag på LinkedIn.

Trine Madsen har tidligere været ansat på Copenhagen Business School (CBS) og Københavns Universitet. Hun har en cand.mag. i historie og en masteruddannelse i konfliktmægling fra Københavns Universitet.