Kom med til netværksmøde om fire-dages arbejdsuge

20210108-184937-3-5626x3751ma
A4 Arbejdsmiljø er klar med et nyt netværk for folk, der arbejder professionelt med arbejdsmiljø. (genrefoto). Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Nu får du chancen for at prøve at være med i A4 Arbejdsmiljøs nye netværk for arbejdsmiljøprofessionelle. Vi lancerer nemlig et netværk, hvor du får mulighed for at deltage i netværksmøder med aktuelle og toneangivende oplægsholdere. Du får første møde gratis - men det er først til mølle og kun plads til 40 deltagere.

Hvad går netværket ud på ?

A4 Arbejdsmiljøs netværk adskiller sig fra lignende netværk, da A4 Arbejdsmiljø er Danmarks største nichemedie om arbejdsmiljø. Det betyder, at vores netværk fra start har et stærkt nichemedie i ryggen, hvor den aktuelle journalistiske dækning af området er omdrejningspunkt for netværket. Dermed får du adgang til de samme eksperter, kilder og beslutningstagere, som vi interviewer og sparrer med i vores journalistiske dækning på A4 Arbejdsmiljø.

Tilbud: Allerede nu kan du tilmelde dig første netværksmøde gratis og hvis du vil være en del af netværket fremover får du adgang til i alt seks møder i løbet af 2022 og 2023.

Sådan kommer du med: Send en mail til [email protected] med navn, adresse, stilling og virksomhed - det er først til mølle. Max 40 personer.

Hvad får du ud af det?

  • Udvid dit netværk med andre arbejdsmiljøprofessionelle
  • Møder med aktuelle og toneangivende oplægsholdere
  • Få aktuelle emner med hjem på din arbejdsplads
  • Udveksling af erfaringer med andre i samme situation
  • Få et netværk, du kan sparre med - uden for din arbejdsplads

Program 2022

Netværksmøde 1: Fire dages arbejdsuge

Vi sætter fokus på tendensen “Fire-dages arbejdsuge”, som en række virksomheder allerede har indført. Du får et skarpt oplæg og efterfølgende sparring og dialog med de øvrige deltagere i netværket, der alle har en professionel tilgang til arbejdsmiljø. Netværksmødet finder sted 13. september i FH på Islands Brygge.

Oplægsholder: Pernille Garde Abildgaard, Take Back Time

  • Dato: 13. september 2022
  • Sted: FH, Islands Brygge
  • Tidspunkt 14 - 16

Netværksmøde 2: LGBT på arbejdspladsen

Du får igen et aktuelt emne. Nemlig LGBT og det empatiske arbejdsmarked. Hvordan kan de danske arbejdspladser arbejde med diversitet og inklusion - også når priden er forbi, regnbueflaget pillet ned og hverdagen igen indfinder sig?

Oplægsholder: Mie Birk Jensen, videns- og outreachkonsulent i LGBT+ Danmark.

Oplægsholder: Kira Marie Hansen, medlem af Europa-Parlamentet, SF.

  • Dato: 28. november

Sådan kommer du med:
Send en mail til [email protected] med navn, adresse, virksomhed - det er først til mølle.

GDPR