Tillidsrepræsentant: Kære chef, slap af, det er et arbejde, ikke en livsstil at være lagerarbejder

Paw2
Dette er et debatindlæg. Det er udtryk for skribentens holdning. Du er velkommen til at deltage i debatten - send dit indlæg til [email protected].

PÅ LAGERET GÅR STRØMMEN, og anlægget står stille, vi kan kun feje og klemme pappet ned i containeren, der er kørt frem. Og vi kommer bagud.

Vi snakker i den uplanlagte pause om arbejdet og om, at der er mange ledige stillinger i øjeblikket.

LÆS OGSÅ: Se listen: Disse job er fysisk hårdest

Min kollega nævner, at hun har søgt en anden stilling i en mindre virksomhed, mens hun skubber skidt med kosten. Jeg spørger hvorfor, kollegaen svarer, at der er alt for lidt fokus på lønnen, vores ve og vel og for meget på, at der bliver knoklet igennem. 80 papkasser i timen pakker vi med de bare næver og kraner.

Kære leder, kære boss. Chef, slap af, det er et arbejde, ikke en livsstil at være lagerarbejder. Jeg har en familie, et liv og andet, der kræver mig
Paw Lynggaard, lagerarbejder, plukker og tillidsrepræsentant

For ja, kollegaen og jeg har knoklet igennem, hver dag, ved hver papkasse, ja ved hver sending.

Vi er begge glade for jobbet, og det evige fokus på at vi skal yde, knokle og arbejde er som sådan fair nok, men vi er enige om, at vi skal også have et liv, hvor man kan hænge sammen fysisk.

Et arbejdsliv hvor pres ikke er det eneste, der er fokus på, for yder man over evne i længere tid, brænder man ud.

HUSKER DU DET GODE CHEF? Dig i den gode stol? At det altså er hårdt at gå omkring 17000 skridt om dagen i sin arbejdstid.

LÆS OGSÅ: Trods Københavns beslutning: Kommuner afviser at droppe Nemlig.com-selskab

Så kære leder, kære boss. Chef, slap af, det er et arbejde, ikke en livsstil at være lagerarbejder. Jeg har en familie, et liv og andet der kræver mig.

Andet som også lægger beslag på mit fysiske ve og vel, andet som kræver min opmærksomhed og tid. Pas på mig, så passer jeg mit arbejde lige her.

Jeg mener, husk os, husk at vi også er mennesker, ikke maskiner, ikke bare et nummer i regnearket, der skal passe ind i maskinen.

Jeg ser frem til samarbejdet og god arbejdslyst til os begge.

Deltag i debatten - send dit indlæg på maks. 600 ord til [email protected].
GDPR