Borgmester:
Derfor kan legekonsulenter skabe større arbejdsglæde i forvaltningen

hhhhhhh__2_
Kommunens projekt er udarbejdet i samarbejde med LEGO Fonden. Udgifterne ligger på 2,63 millioner kroner, hvilket omfatter legekonsulenter samt indkøb af materialer og kurser.  Foto: Pressefoto/Billund Kommune
4. feb. 2022 09.43
Billund Kommune har ansat to legekonsulenter, som skal kultivere en legende tilgang til arbejdet blandt forvaltningens ansatte.

Billund Kommune vil have mere leg i den kommunale forvaltning. Til det har de ansat to såkaldte legekonsulenter, som skal højne arbejdsglæden og øge trivslen blandt de ansatte i forvaltningen.

Samtidig skal legekonsulenterne lette rekruttering af nye medarbejdere ved at kultivere en "legende tilgang" til arbejdsopgaverne, hedder det i en pressemeddelelse fra kommunen.

LÆS OGSÅ: Overborgmester: Vi bør ophæve kontrakt med Nemlig-selskab

Projektet er udarbejdet i samarbejde med LEGO Fonden, og de samlede kommunale udgifter ligger på 2,63 millioner kroner, hvilket ud over ansættelsen af to legekonsulenter også omfatter indkøb af materialer og kurser. 

Man er altid opmærksom, når man bruger penge på noget. Vi er ret skarpe på, hvordan vi kan understøtte det brand, vi har i Børnenes Hovedstad.
Stephanie Storbank, borgmester, Billund  Kommune (V)

Ifølge Billunds borgmester, Stephanie Storbank, er der fem karakteristika ved legen, nemlig 'mening, begejstring, aktiv deltagelse, social involvering og eksperimentering', og den tankegang ønsker hun at overføre til voksenrækker.  

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden, tendenser, analyser og indblik i sager om arbejdsmiljø på danske arbejdspladser

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Arbejdsmiljø
Allerede abonnent?

Glemt kodeord