Tidligere Netto-konsulent er ny HR-chef hos lastbilforhandler

1_11-1024x768
Thomass Ryander Christensen får ansvaret for organisationsudviklingen hos lastbilforhandleren HE Jørgensen Gruppen, der har adresse i Dalby og Ringsted på Sjælland. Foto: Pressefoto/HE Jørgensen Gruppen
Lastbilforhandler HE Jørgensen Gruppen har ansat Thomass Ryander Christensen som ny HR-chef. Han har mange års erfaring som HR-konsulent i Salling Group og Netto.

Tidligere udviklingskonsulent i Netto, Thomass Ryander Christensen, er ny HR-chef i HE Jørgensen Gruppen A/S. Han tiltrådte i juni.

Virksomheden er en sydsjællandsk lastbilforhandler, der sælger og reparerer MAN-lastbiler.

Thomass Ryander Christensen er uddannet organisationspsykolog fra Roskilde Universitet og diplomuddannet i ledelse fra Københavns Erhvervsakademi (KEA).

LinkedIn skriver han, at han er "glad, stolt og ydmyg" over at starte i jobbet som HR-chef.

LÆS OGSÅ: Avidenz henter konsulent i Arbejdstilsynet

"Det er fantastisk at være en del af en koncern, hvor engagementet er i top, og mulighederne er mange. Der skal lyde et stort tak for den varme velkomst til alle i HEJ-gruppen. Jeg ser frem til alle de spændende udfordringer og opgaver, som fremtiden bringer," skriver Thomass Ryander Christensen.

Han nåede at være udviklingskonsulent med ansvar for HR i Netto i mere end ti år. Her stoppede han i 2015, hvorefter han var HR Business Partner i henholdsivs Dagrofa og Dansk Retursystem A/S.

Thomas Ryander Christensen skriver på LinkedIn, at hans kernekompetencer blandt andet er organisationsudvikling, forandringsledelse og HR-strategier.

GDPR