Avidenz opruster igen: Henter ny konsulent i Crecea

jklevang
Jesper Klevang er ny arbejdsmiljøkonsulent i Avidenz. Foto: Pressefoto/Avidenz
Jesper Klevang er ny arbejdsmiljøkonsulent i rådgivervirksomheden Avidenz. Han har 16 års erfaring som arbejdsmiljøprofessionel.

Arbejdsmiljørådgivervirksomheden Avidenz har ansat Jesper Klevang som ny arbejdsmiljøkonsulent med ansvar for virksomhedens kunder i Sønderjylland.

Jesper Klevang kommer fra en stilling hos rådgiver-konkurrenten Crecea. Tidligere var han tilsynsførende i Arbejdstilsynet, hvor han nåede at arbejde i knap 10 år. I alt har han arbejdet med arbejdsmiljø i de seneste 16 år.

"Vi er rigtig glade for, at Jesper er blevet en del af vores stærke team, og vi er sikre på, at han bliver en stor gevinst for både vores kunder og Avidenz," skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Jesper Klevang er uddannet fysioterapeut, og han kommer til at indgå i Avidenz’ gruppe af specialister inden for områderne ergonomi og sundhed.

LÆS OGSÅ: SF udpeger ny arbejdsmiljøordfører

Det er anden gang inden for kort tid, at Avidenz opruster på medarbejdersiden.

A4 Arbejdsmiljø har tidligere på sommeren fortalt, at virksomheden har hentet Daniel Sivkjær ind som ny arbejdsmiljøkonsulent. Han kom fra en stilling i Arbejdstilsynet.

GDPR