NFA får endnu et Ridderkors

Ridderkorset
Stina Vrang Elias er administrerende direktør for Tænketanken DEA, men hun modtog mandag Ridderkorset for hendes arbejde som bestyrelsesformand for NFA. Foto: NFA
20. mar. 2024 13.55
Bestyrelsesformanden for Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) modtog mandag Ridderkorset for hendes arbejde.

Bestyrelsesformanden for Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA), Stina Vrang Elias, modtog mandag Ridderkorset af kongen for hendes arbejde i bestyrelsen. 

"Ridderkorset er en anerkendelse, som jeg er rigtig glad for og stolt af. Sådan havde jeg det også, da jeg blev formand for NFA. Der var jeg også glad og stolt for, at samfundet betroede mig at være med til at gøre en afgørende forskel for de mange, mange danskere, som går på arbejde hver dag," siger hun i et opslag på NFA's Linkedin

Stina Vrang Elias har været formand for NFA’s bestyrelse siden 2019. Til daglig er hun administrerende direktør for Tænketanken DEA. 

I juni måned sidste år blev både NFA's direktør, Steffen Bohni, og vicedirketør Rikke Thoning Solaas også tildelt Ridderkorset. 

Ridderkorset gives blandt andet til personer, der har ydet en særlig indsats på det sociale område, samt til chefer i departementer og underliggende styrelser.