NFA opretter gruppe, der skal give liv til forskning

NFA_tre
Fra venstre ses Stine Dandanell Garn, Kristine Tarp og Marie Svensmark Krag, der sammen udgør NFA's nye research-to-practice-indsats. Foto: NFA
Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) ansætter tre specialister til at få centerets viden om et sundt og sikkert arbejdsmiljø ud og leve på de enkelte arbejdspladser.

Mere af den viden om arbejdstid, nedslidning eller farlig kemi, som Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) skaber, skal ud og leve på de danske arbejdspladser. 

Derfor har NFA oprettet en ny gruppe med netop det som formål og ansat tre nye såkaldte forandringsspecialister. 

"De tre skal sammen med dygtige forskerkollegaer på NFA styrke og evaluere NFA’s samfundsmæssige aftryk. For det er én af NFA’s vigtigste opgaver, at vores forskning bidrager til at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø på danske arbejdspladser," skriver forskningscentret på LinkedIn.

Stine Dandanell Garn har en ph.d. i folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet og blandt andet arbejdet med at evaluere indsatser inden for social- og sundhedsområdet. 

Marie Svensmark Krag er uddannet etnolog og kommer med mange års erfaring fra forskellige analyse- og konsulentvirksomheder.

Og Kristine Tarp er uddannet antropolog og har en sundhedsvidenskabelig ph.d. oven i hatten. De seneste ti år har hun arbejdet hos Syddansk Universitet og Region Syddanmark med blandt andet implementering. 

GDPR