Industriens Pension ansætter ny HR-chef fra den finansielle sektor

karin-sass
Karin Sass er 54 år og kommer fra en stilling som HR-manager i Nordea. Foto: PR-foto
54-årige Karin Sass overtager stillingen som HR-chef i Industriens Pension efter sommerferien. Hun har arbejdet med forskellige aspekter af HR i de seneste 25 år.

Fra 1. august bliver Karin Sass ny HR-chef i Industriens Pension. Det skriver hun selv i et opslag på LinkedIn.

”Karin Sass er en ildsjæl, der kommer med stor ledererfaring, entusiasme og omfattende erfaring fra mange spændende HR-projekter. Jeg er overbevist om, at Karin med hendes brede erfaring kan bidrage til både leder- og medarbejderudviklingen, alverdens strategiske HR-projekter og ikke mindst til arbejdet med at sikre en fortsat udvikling af Industriens Pension som en attraktiv arbejdsplads med høj trivsel blandt medarbejderne,” siger Joan Alsing, der er forsikringsdirektør i Industriens Pension, i en pressemeddelelse.

Karin Sass har arbejdet med HR i mere end 25 år, heraf de seneste 15 år i forskellige lederroller i den finansielle sektor. Senest kommer hun fra en rolle som HR-manager i Nordea. 

Hun overtager stillingen som HR-chef efter Mette Bruun, der efter mange år i stillingen har valgt at blive HR-seniorkonsulent i Industriens Pension. 

GDPR