Ny sekretariatsleder til Arbejdsmiljø København

Peter_Dalby_1
Peter Dalby Larsen har en kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet. Foto: Arbejdsmiljø København/ Linkedin
Peter Dalby Larsen havde 3. januar første arbejdsdag som ny sekretariatsleder hos Arbejdsmiljø København, der støtter og rådgiver de kommunale arbejdspladser i København til, hvordan de kan skabe et bedre arbejdsmiljø.

Da kalenderen skiftede fra 2023 til 2024, fik Arbejdsmiljø København også en ny sekretariatsleder. Han hedder Peter Dalby Larsen, og kommer fra en stilling som teamleder hos Styrelsen for Undervisning og Kvalitet. 

Hans CV er ikke fyldt med arbejdsmiljø, men han kommer med stor erfaring inden for ledelse, administration og økonomistyring. Hans tidligere arbejdspladser tæller blandt andet Frederikssund Kommune og Rudersdal Kommune, på henholdsvis familie- og beskæftigelsesområdet.

På Linkedin skriver Arbejdsmiljø København, at Peter Dalby Larsen først og fremmest glæder sig til at møde organisationens mennesker - at lære dem, opgaveløsningen og Arbejdsmiljø Københavns ånd og stemning at kende. 

Organisationen støtter og rådgiver de kommunale arbejdspladser i København til, hvordan de kan skabe et bedre arbejdsmiljø. 

GDPR