A4 Arbejdsmiljø lægger på: Fokus på bæredygtig arbejdsmiljøledelse og sygefravær

Jones1
Foto: A4 Medier
A4 Arbejdsmiljø styrker den journalistiske dækning med fokus på kommuners sygefraværs- og arbejdsmiljøindsatser og bæredygtig arbejdsmiljøledelse i virksomheder.

De konkrete forandringer i arbejdsmiljøarbejdet sker lokalt. I samarbejdende udvalg i kommuner og regioner og i private virksomheders arbejdsmiljøorganisationer.

Det er her de gode idéer fødes og bliver implementeret i virkeligheden.

Derfor styrker A4 Arbejdsmiljø nu den journalistiske dækning af de gode arbejdsmiljøindsatser, der er forankret på danske arbejdspladser.

I løbet af efteråret vil vi bringe historier om de gode eksempler. Eksempler, der kan inspirere dig og give dig ny indsigt, og som kan bidrage til en bredere vidensdeling af det lokale arbejdsmiljøarbejde.

Lyst til at læse med? Få et tilbud, der passer til din organisation her. Eller tilmeld dig A4 Arbejdsmiljøs nyhedsbrev her.

Vi vil tale med professionelle aktører om bæredygtig arbejdsmiljøledelse, og hvordan I systematisk arbejder med sundhedsfremme, sygefraværsindsatser og sikkerhedskulturen i virksomheder og på offentlige arbejdspladser.

A4 Arbejdsmiljø vil række ud til jer arbejdsmiljøprofessionelle, der kæmper for, at netop jeres kommune eller virksomhed kan fastholde fysisk og mentalt sunde medarbejdere, der brænder for kerneopgaven.

I ved, at et godt arbejdsmiljø fordrer gladere medarbejdere, lavere sygefravær og en stærkere økonomisk bundlinje.

Fortsat fokus på politisk udvikling

Glæd dig til at læse med i vores nye satsning om kommunale sygefraværs- og arbejdsmiljøstrategier og bæredygtig arbejdsmiljøledelse i private virksomheder.

Samtidig med satsningen vil A4 Arbejdsmiljø fortsætte med at levere kvalitetsindhold om den politiske udvikling på arbejdsmiljøområdet og om arbejdsmarkedets parter.

Ligesom vi også vil fortsætte med at have blikket rettet mod arbejdsmiljøet på øvrige offentlige arbejdspladser. 

Med A4 Arbejdsmiljø får du:

  • Inspirationshistorier fra offentlige arbejdspladser og private virksomheder, der kan skabe værdi for professionelle arbejdsmiljøaktører
  • Overblik over kommuners og private virksomheders strategier for sundhedsfremme, arbejdsmiljøet og sygefraværsindsatser
  • Interviews med centrale arbejdsmiljøprofessionelle i organisationsverdenen, forskningsmiljøet og i private og offentlige virksomheder
  • Indsigter og holdninger fra profiler
  • Fuld adgang til A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker, der dagligt opdaterer med seneste smileys til arbejdspladser. Dataen er bearbejdet og hentet direkte fra Arbejdstilsynets tilgængelige database
  • Navnestof og seneste udvikling om covid-19 krisens indvirkning på arbejdsmiljøet

PS. Har din arbejdsplads indført arbejdsmiljøtiltag, der er værd at fremhæve over for andre kommuner eller private virksomheder, hører jeg gerne fra jer. 

De bedste hilsner,

Jonas Sivkær Pettersen
Redaktør, A4 Arbejdsmiljø
26 34 24 34 – [email protected]

GDPR